vujosevic_slavlje_makabi

Vujošević: Izborili smo veoma važnu pobedu

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su njegovi izabranici u Splitu izborili veoma važnu pobedu, nakon trijumfa nad istoimenom domaćom ekipom u utakmici 7. kola regionalne Jadranske lige.

U penal završnici crno-beli su sačuvali stečenu prednost i na kraju zasluženo šesti put slavili u regionalnom takmičenju ove sezone (79:72).

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Kragujevčani lako protiv ''krstaša'' u Beogradu

-Ovo je veoma važna pobeda. Nije slučajno Split dobio Crvenu zvezdu i posebno Cedevitu. Oni imaju ekipu koja je ukomponovana od starih, iskusnih igrača i mladih talentovanih. Odlični su šuteri za tri poena, tim su, povezuje ih kvalitetna saradnja i dobar odnos – izjavio je Vujošević posle meča.

On je naveo da su Splićani hteli da seriju pobeda na domaaem terenu nastave i protiv Partizana.

Povezana vest:  Đorđević sutra objavljuje širi spisak za EP

-Mi smo pomalo isprašnjeni svim ovim putovanjima, serijom teških utakmica. Momci su smogli snage da odbranom nadoknade to što ih šut možda nije hteo, osim Anđušića, koji je odigrao veoma značajnu ulogu, dao veliki doprinos da dobijemo utakmicu. Veoma je važan ligaški deo Jadranske lige zbog toga što prvak garantovano igra sledeće godine Evroligu, to je ono što je jako značajno i svaka nova pobeda dovodi nas korak bliže tom cilju – istakao je Vujošević.

Povezana vest:  Lučić: Đorđević može da uspe kao selektor

.