zvezda_navijacice

Crvena strast obuzima Pionir
 
Od utakmice sedmog kola ABA lige u kojoj je Crvena zvezda DIVA ubedljivo savladala Solnok, neke nove vibracije se osećaju u Pioniru. Ne samo da crveno-beli košarkaši pružaju sve bolje partije, polako ulaze u pravu formu, pa ih je uživanje gledati na parketu, već je atrakcija prisutna i u pauzama između četvrtina i tokom tajm-auta.
Za to su zaslužne čirlidersice Crvene zvezde DIVA, koje s razlogom nose ime RED PASSION. Dakle, Crvena strast postepeno obuzima dvoranu Pionir, a ovi redovi su i nastali kao posledica interesovanja velikog broja navijača koji su želeli da saznaju ko su prelepe devojke koje svojim zanosnim plesom tako strastveno bodre Zvezdine košarkaše.
E pa to su Lara, Anđela, Nina, Aleksandra, Tamara, Barbara, Simonida, Ana Marija, Jovana, Jana i Jelena. Koordinator i umetnički rukovodilac je Jelena Dimitrijević koja nam je obrazložila zašto se njena grupa zove baš RED PASSION:
– Sve je prilično jednostavno. Igrači i navijači sa velikom strašću prilaze utakmicama zato ni mi nismo želele da se razlikujemo od njih. I mi gajimo veliku strast prema košarci i posebno Crvenoj zvezdi zato nije bilo nikakve dileme oko naziva naše grupe – objašnjava Jelena Dimitrijević i dodaje:
– Sve devojke su balerine ili su se bavile džez-baletom, redovne su studentkinje i ono što je najvažnije sve navijaju za Crvenu zvezdu. Ono što možemo da obećamo su još atraktivnije koreografije koje će nadamo se uticati da još više poboljšamo atmosferu u dvorani.
Osim na utakmicama Crvene zvezde DIVA Jelenu možete videti i na malim ekranima, pošto radi i kao voditeljka jutarnjeg programa HAPPY televizije.
– Drago mi je da smo na prošloj utakmici košarkašima Zvezde donele sreću i da su zabeležili ubedljivu pobedu. Nadam se da će tako biti i u sredu na takmici protiv Orleana u Evrokupu. Pozivam navijače da u što većem broju dođu u Pionir uživaju u dobroj košarci ali i našem plesu – rekla je Jelena koja je na kraju iskoristila priliku da se posebno zahvali na tehničkoj podršci renomiranoj kompaniji za proizvodnju sportske opreme Adidas i kompaniji Sportex.

 

Povezana vest:  Izabrane petorke za ol-star meč,Kari dobio najviše glasova