zvezda_orlean_pozdrav_kosarkasa_zvezde (1)

Zvezda odustala od angažovanja Traorea

 

Košarkaški klub Crvena zvezda odustao je od angažovanja francuskog reprezentativca Ali Traorea pošto nije prošao opsežne lekarske preglede. Traore (27) je trebalo da igra za crveno-bele do kraja sezone. Imao je klauzulu u ugovoru po kojoj je saradnja trebalo da bude realizovana ukoliko prođe sve medicinske testove, ali je Crvena zvezda danas potvrdila da ugovor neće biti aktiviran.

Povezana vest:  NBA, Krstić i Oklahoma sakupljaju pomoć za Kraljevo

-Traore je dugo pauzirao, ove sezone je odigrao samo dve utakmice i da bi dostigao optimalnu takmičarsku formu bilo bi mu potrebno minimum mesec dana. S obzirom na naš vrlo zgusnut raspored i visoke ambicije nismo u prilici da toliko čekamo, pa saradnja neće biti realizovana – rekao je direktor Crvene zvezde Davor Ristović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Boston posle drame pobedio Njujork

On je dodao da svi u klubu žale što francuski košarkaš neće igrati za crveno-bele.

-O njegovim igračkim kvalitetima izlišno je govoriti, s obzirom da je reč o reprezentativcu Francuske. Takođe, u ovih nekoliko dana bili smo u prilici da se uverimo da je reč o sjajnom čoveku i zaista veoma dobrom momku. Nadamo se da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere – konstatovao je Ristović.

Povezana vest:  Maljković: Ozbiljno ulazimo u finalnu seriju