vukoicic press

Vukoičić: Znači mi podrška, ali mislim samo na teren

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je danas da mu znači podrška uprave crveno-belih i dodao da ne razmišlja o stvarima koje su izvan njegovih ingerencija. Pojedini beogradski mediji objavili su da je, navodno, zbog serije od tri poraza Vukoičićeva pozicija uzdrmana na, ali je to demantovao i prvi čovek kluba Nebojša Čović.

-Svakome znači podrška, bez obzira na pobede i poraze. Moje je samo da se bavim ekipom i kako da iskoristim sve igrače u njoj. Hoću da se zadržim na tome, a sve ostalo nije u opisu mog posla – rekao je Vukoičić na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

Povezana vest:  Uniks otpustio Petrovića

Crveno-beli će seriju poraza pokušati da prekinu u nedelju, kada u halu Pionir dolazi skopski MZT.

-Posle tri uzastopna poraza, znam da situacija možda ne izgleda najsjajnije. Ipak, pokušaćemo da iz ove situacije izvučemo što više pozitivnih stvari. MZT je peti najbolji odbrambeni tim lige, dobro rotiraju sve igrače, imaju sjajne kontranapade i šut za tri poena – kazao je Vukoičić.

Povezana vest:  FAJNAL FOR, PARIZ, Partizan opet pao u produžetku

On je podsetio na meč dva tima iz prvog dela, kada su slavili crveno-beli.

-To je bio težak i ne baš lep meč. Od tada su i oni i mi zabeležili dosta pobeda i odigrali mnogo dobrih mečeva. MZT je dobar tim i sa punim pravom se nadaju da do kraja takmičenja mogu da se bore za završni turnir – zaključio je Vukoičić.

Crvena zvezda je danas ozvaničila saradnju sa kompanijom Eventim koja se bavi prodajom karata. Na ovaj potez uprava se odlučila kako se ne bi ponovila situacija sa meča Evrokupa protiv Galatasaraja, kada je jedan deo pristalica ostao ispred hale, zbog drugih koji su ušli sa falsifikovanim kartama. Nove karte imaće više vidova zaštite, vidljive i nevidljive, kao i jedinstvene bar kodove i serijske brojeve. Utakmica 19. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i MZT-a igra se u nedelju od 19 sati u hali Pionir.

Povezana vest:  Trinkijeri: Pobedi ili idi kući