NAVIJACI cz

Karte za Uniks od ponedeljka u prodaji

Utakmica četvrtog kola L grupe LAST 16 faze Evrokupa na programu je u sredu 30. januara u dvorani Pionir od 19 sati i 30 minuta. I za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje, a ulaznice za ovaj meč biće puštene u prodaju u ponedeljak od 13 sati. Karte će moći da se pribave na svim prodajnim mestima Eventima, a ova viodeća kompanija za štampanje, distribuciju i prodaju karata u Evropi ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije sa glavnim blagajnama u Beogradu: TC Ušće – info pult, blagajna u Domu omladine Beograda, blagajna KOMBANK Arene i Bilet centar.
Ulaznice za tribine koštaju 300, za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 1000, a za VIP ložu 1200 dinara.
Podsećamo sve navijače da od utakmice sa MZT-om važi poseban režim prilikom ulaska u dvoranu za one koji imaju dnevne i sezonske ulaznice. Svi oni sa sezonskim ulaznicama za A i B tribinu ulaziće na ulaz A, a sa dnevnim kartama za ove tribine na ulaz B. Oni sa godišnjim kartama za tribinu C i D, ulaziće na ulaz D, a sa dnevnim kartama za ove dve tribine na ulaz C.
Vlasnici sezonskih karata za parter B, belu ložu i parter 4 ulaziće na PARTER ULAZ B, a oni sa dnevnimm kartama za ovaj deo gledališta ulaziće na PARTER ULAZ 4. Svi oni sa sezonskim kartama za Plavu ložu, ložu i počasna mesta ulaziće na službeni ulaz. Svi oni koji poseduju ulaznice za VIP ložu ulaziće na VIP ulaz 1.

Povezana vest:  POLJSKA, EP DO 18, Orlići pregazili Hrvate