pionir sep 2011

Pionir ponovo rasprodat

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ponovo će na međunarodnoj sceni imati veliku podršku navijača. Naime, sve ulaznice za duel petog kola LAST 16 faze Evrokupa između Crvene zvezde Telekom i Ulma su rasprodate za manje od tri sata. Crveno-beli će tako u jednoj od odlučujućih utakmica za plasman u četvrtfinale Evrokupa imati pune tribine kao motiv više u nameri da se zabeleži pobeda.
Izabranici trenera Vlade Vukoičića Ulm će dočekati u sredu, 13 februara od 19 sati i 30 minuta, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji B 92.
Kapije beogradskog hrama košarke biće otvorene već od 16 sati, a podsećamo da je od nedavno uspostavljen poseban režim ulazaka za sve one koji imaju sezonske i dnevne ulaznice. Svi oni sa sezonskim ulaznicama za A i B tribinu ulaziće na ulaz A, a sa dnevnim kartama za ove tribine na ulaz B. Oni sa godišnjim kartama za tribinu C i D, ulaziće na ulaz D, a sa dnevnim kartama za ove dve tribine na ulaz C.
Vlasnici sezonskih karata za parter B, belu ložu i parter 4 ulaziće na PARTER ULAZ B, a oni sa dnevnimm kartama za ovaj deo gledališta ulaziće na PARTER ULAZ 4. Svi oni sa sezonskim kartama za Plavu ložu, ložu i počasna mesta ulaziće na službeni ulaz. Svi oni koji poseduju ulaznice za VIP ložu ulaziće na VIP ulaz 1.

Povezana vest:  NBA VESTI, Skoti Pipen: LeBron Džejms može biti veći i od Džordana!