navijaci_arena_novaPOSLE MEČA PARTIZAN – MAKABI

Rašić: Hladne glave i u četvrti meč

 

Aleksandar Rašić, plejmejker Partizana, posle drugog trijumfa nad Makabijem ostao je hladne glave. Rašić je delovao zadovoljon i bez euforije, sabrao je utiske i napomenuo da čeka četvrti susret sa Izraelcima.

-Bez dileme ovo je velika pobeda. Tek smo na pola puta i moramo da ostanemo smireni, da se dobro odmorimo, spremimo za sledeću utakmicu i pokušamo da iskoristimo domaći teren, odnosno podršku ove fantastične publike – rekao je Rašić.

Povezana vest:  Milojević: Želimo nastavak pobeda u ABA ligi

Posle godinu dana ponovo nastup i pobeda u Beogradskoj „Areni“. Izabraicima Duška Vujoševića nije bilo potrebno privikavanje na promenu terena.

-Znali smo šta nas očekuje. Pred ovakvom publikom uvek je fantastično igrati. Atmosfera je bila odlična i svi se nadamo da će u četvrtak navijači biti još bolja, kao i mi. Ovog puta smo uspeli da tu pozitivnu tremu pretvorimo u agresivnu igru u odbrani i da dobro počnemo meč što je bilo presudno – rekao je Rašić.

Povezana vest:  Danilović: Dug Partizana iznosi pet miliona evra

Na pitanje da li je Makabi bio na svom nivou ili ispod njega Rašić je jasno odgovorio:

-Bio je onakav kako smo mu mi dozvolili da bude. To je veoma važno i to bi trebalo da uradimo i u sledećoj utakmici. Sa ovako jakom odbarnom možemo da idemo do pobede.