vukoicic i igraci grupna igra
Zvezda bez Rakočevića, Katića i Skota u Istanbulu
 
Košarkaši Crvene zvezde sutrašnjom, u rezultatkom smislu, nevažnom utakmicom sa Galatasarajem završavaju takmičenje u Evrokupu, a na put u Istanbul neće krenuti Igor Rakočević, Raško Katić i Majkl Skot.
-Neke igrače moramo da odmorimo, a neke povređene da zalečimo. Iz tog razloga u Istanbul neće putovati Raško Katić i Igor Rakočević. Takođe, Majkl Skot se u duelu sa Partizanom ukočio, Ivan Smiljanić je dobio visoku temperaturu pa će i oni biti primorani da ostanu u Beogradu. Iz tog razloga u ekipu se vraćaju Luka Mitrović i Milan Milovanović, a u Tursku idemo sa jedanaestoricom igrača – rekao je za sajt kluba trener Vlada Vukoičić.
Porazom od Ulma u prošlom kolu L grupe LAST 16 faze crveno-beli su izgubili sve šanse za plasman u četvrfinale Evrokupa.
„U Istanbul ne putujemo sa unapred podignutom belom zastavom, ali moram da konstatujem da smo u veoma teškoj situaciji. Pre svega, jer igramo protiv veoma kvalitetnog protivnika i to na njihovom terenu. Napor izazvan putem nam dodatno umanjuje šanse, a ako se tome doda da će nam se u samo 48 sati skupiti dve utakmice, dva treninga i put na realciji Beograd – Istanbul jasno je da nas čeka vrlo težak posao“, kazao je trener crveno-belih.
Utakmica poslednjeg, šestog kola L grupe Last 16 faze Evrokupa između Crvene zvezde i Galatasaraja igra se sutra od 20 sati u Istanbulu.
Povezana vest:  Crvena zvezda pobedila Panatinaikos u Miluzu