vlada vukoicic cz gala

Vukoičić: Utakmica od krucijalne važnosti

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je danas da je predstojeća utakmica 25. Kola Jadranske lige protiv Budućnosti od suštinske važnosti za njegovu ekipu.
-Višestruko bitna utakmica, koja mnogo toga može da reši. Svedoci smo da se poslednja dva, tri kola prave razne kalkulacije, mi ne razmišljamo o tome, već sutra samo želimo da trijumfujemo I obezbedimo plasman na fajnal-for takmičenja – rekao je Vukoičić na konferenciji za medije.
Šef stručnog štaba crveno-belih kazao je da ne očekuje laku utakmicu protiv Budućnosti, koju je ocenio da ima isti stil igre već duži niz godina.
-Neće biti lako protiv Budućnosti. Oni već duži niz godina igraju u kontinuitetu, imaju isti stil igre, iako im se igrači menjaju. Igraju izuzetno agresivnu odbranu za koju mislim da im je bolji deo igre. Dobri su u tranziciji – rekao je Vukoičić.
On je rekao da se nakon poraza od Širokog u prethodnom kolu videla dobra reakcije ekipe na treningu.
-Videla se reakcija ekipe na treningu, a i pre njega. Mada, nema razloga da ne bude tako, jer svi smo zdrave pameti i trudimo se da se ne dešavaju više takvi neočekivani porazi – zaključio je
Vukoičić.
Kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević kazao je da njegova ekipa želi pobedom protiv Budućnosti da osigura plasman na fajnal-for takmičenja.
-Ova utakmica je jako bitna za nas, od presudnog je značaja. Čilj nam je da osiguramo drugo mesto u regularnom delu takmičenja i tako odemo mirni na fajnal-for Jadranske lige – rekao je Rakočević.
Crvena zvezda nakon 24. kola Jadranske lige zauzima drugo mesto u sa 17 pobeda i sedam poraza, dok je Budućnost četvrta sa 15 trijumfa iz 24 meča. Utakmica 25. kola Jadranske lige igraće se sutra u hali Pionir u 19.00. 

Povezana vest:  Kosovski savez postaje član FIBA