dejan radonjic pres 1

Radonjić: Predstoji nam rad, rad, rad

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je Metalac zasluženo pobedio njegov tim u šestom kolu košarkaške Superlige, i da ekipi sada ostaje da radi.
-Metalac je zasluženo pobedio. Za ovo kratko vreme nije moglo bog zna šta da se uradi, sad nam ostaje samo rad, rad i rad – rekao je novinarima u Valjevu Radonjić, koji je juče potpisao ugovor sa klubom.
Metalac je danas pobedio Zvezdu sa 82:77 i tako zabeležio prvu pobedu u takmičenju, ali je i gostima naneo treći poraz. Kapiten Beograđana Igor Rakočević rekao je da je rival zasluženo pobedio.
-Metalac nas je zasluženo nadigrao u drugom poluvremenu… Ne gubi se kvalitet preko noći, ali se takođe iz krize ne izlazi preko noći. Ostaje nam da naporno radimo ovih sedam dana i da pokušamo da se maksimalno spremimo za Laktaše (završni turnir Jadranske lige) – rekao je Rakočević.
Treneru Metalca Vladimiru Miškoviću ovo je bila prva pobeda u karijeri, pošto je ekipu preuzeo nakon što je pre desetak dana otišao Milovan Stepandić.
-Ova pobeda je velika satisfakcija za Metalac. Naravno da sam presrećan, jer mi je ovo prva trenerska pobeda. Dugo smo se danas mučili dok nije proradio šut, a onda smo uspeli da privedemo meč kraju, za razliku od nekih drugih susreta – rekao je Mišković.
Najbolji strelac utakmice Bojan Bakić kazao je da se njegov tim nije unapred predavao.
-Zvezda je veliki klub, ali se mi nismo predali unapred, tako da je pobeda zaslužena i pokazuje da smo neopravdano poslednji na tabeli. Nadam se da ćemo pauzu iskoristiti dobro i nastaviti sa uspesima – rekao je Bakić.

Povezana vest:  Tomić zadovoljan pobedom protiv Budućnosti