zvezda orlean pozdrav kosarkasa zvezde (2)

Skot: Moramo da gledamo samo napred

Košarkaši Crvene zvezde pokušaće u sredu u duelu sedmog kola Superlige protiv Vojvodine da poprave utisak posle poraza u finalu završnog turnira Jadranske lige i krenu u pobedničku seriju u nacionalnom šampionatu.
-Očekuje nas veoma težak meč. Za nama je vrlo naporan turnir na kome smo poraženi u finalu. Taj poraz nam je teško pao, jer smo igrali fantastično u prvom poluvremenu, bili nadomak osvajanja još jednog trofeja. Ipak, najvažnije je da smo obezbedili plasman u Evroligu. Sada moramo da gledamo samo napred i fokusiramo se na utakmice koje nam dolaze – kazao je Majkl Skot.
Novosađani su jedno od najprijatnijih iznenađenja s obzirom da su u prvih šest kola upisali četiri pobede i samo dva poraza i trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli. Crveno-beli su četvrti sa učinkom 3-3.
-Vojvodina ume da igra veoma čvrsto i agresivno u odbrani. Kao tim su dobro izbalansirani i nikako ne smemo da ih potcenimo. Ipak, smatram da je kvalitet na našoj strani i da ukoliko mi budemo na gornjoj granici naših mogućnosti pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje. Moramo da se fokusiramo samo na teren, u igri je još jedan trofej koji silno želimo da osvojimo – poručio je Skot.
Uprava kluba odlučila je da ulaz na utakmicu bude slobodan.
-Mnogo bi nam značila njihova podrška. Pozivam ih da dođu u što većem broju, jer uz njihovo navijanje mi imamo dodatni motiv – zaključio je Skot.
Utakmica sedmog kola Superlige Srbije između Crvene zvezda i Vojvodine igra se u sredu od 19 sati u hali Pionir.

Povezana vest:  Košarka se vraća u Alkatraz sa Red Bull King of the Rock takmičenjem i domaćinom Ražon Rondom