predrag danilovic i dusko vujosevic kzn

MUP: Istraga u toku, napad na Danilovića nema veze sa navijačima

Policija intenzivno istražuje sve okolnosti u vezi napada na predsednika košarkaškog kluba „Partizan“ Predraga Danilovića, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova navodeći da napad nema veza sa navijačkim grupama. Ovaj incident „nije ni u kakvoj vezi sa večerašnjim odigravanjem ‘derbija’ u Beogradu ili sa navijačkim grupama“, navodi se u saopštenju.
Policija intezivno radi „na rasvetljavanju svih okolnosti incidenta“ u restoranu „Kafanica“ na Košutnjaku, u ulici Kneza Višeslava, u kome je noćas oko 2.20 sati Danilović povređen, navodi MUP. Danilović se, nakon incidenta javio u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život, dodaje se u saopštenju.
Kako je ranije rečeno u MUP-u, Danilović je „na do sada neutvrđeni način“ zadobio povrede opasne po život, nakon svađe u jednom restoranu u Košutnjaku. Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, posle svađe u restoranu „Kafanica“, rečeno je u MUP-u.
-Danilović je odbio saradnju sa policijom i sam se u toku noći javio u Urgentni centar i zatražio lekarsku pomoć, gde je konstatovan stepen telesnih povreda – rečeno je.
-Danilović je po našim saznanjima prošao postupak reanimacije i zbrinut je u Urgentnom centru.“
I direktor policije Milorad Veljovića rekao je na konferenciji za novinare da je Danilovia zadobio teške telesne povrede opasne po život.
-Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok – naveo je Veljović.
Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović uboden je noćas nožem u stomak u restoranu u Koštunjaku, operisan je i u stabilnom je stanju, potvrđeno je ranije u Urgentnom centru.

Povezana vest:  EVROLIGA, Olimpijakos na korak od završnog turnira