radivojevicRadivojević: Revanš Zemuncima

Mega Vizura veliki je dužnik Crvene zvezde Telekom iz prvog dela Agroživ Superlige, zato crveno-beli košarkaši imaju veliki motiv da se revanširaju Zemuncima za poraz u Kruševcu. Izabranici trenera Dejana Milojevića tada su slavili rezultatom 83:76, ali crveno-beli su na tom meču bili silno oslabljeni neigranjem Demarkusa Nelsona. I u ovom duelu 12. kola Agroživ Superlige Srbije koji je na programu u nedelju od 19 sati u Pioniru Zvezda neće biti kompletna, jer će izostati povređeni Aleksandar Cvetković. Međutim, crveno-beli sa dosta optimizma očekuju meč, jer su u poslednjih pet duela nanizali isto toliko pobeda.
Rukovodstvo kluba i za ovu utakmicu se odlučilo da širom otvori kapije Pionira, pa će ulaz u beogradski hram košarke biti slobodan:
– Očekujem da ćemo imati dobru podršku sa tribina koja nam mnogo znači. Zato ovom prilikom pozivam navijače da dođu, uživaju u lepoj košarkaškoj predstavi i svojim navijanjem nam pomognu da zabeležimo još jednu pobedu – počeo je priču Vuk Radivojević i potom dodao:
– Mega Vizura nas je poprilično zadužila, zato ćemo učiniti sve što je potrebno da im se revanširamo. Trudićemo se da nadoknadimo i minus od sedam poena razlike iz Kruševca. To sigurno neće biti lako, jer Mega Vizura ove sezone igra sjajno. Napravili su odličan spoj mladosti i iskustva, to je tim koji je željan dokazivanja i koji napreduje iz utakmice u utakmicu. Udarne igle su im Novica Veličković, Bobi Marjanović i Vasa Micić, zato će naš prvenstveni zadatak biti da njih zaustavimo – istakao je Radivojević.
Borbeni bek i jedan od najiskusnijih u taboru crveno-belih smatra da je forma Crvene zvezde Telekom u usponu:
– Polako se vraćamo u pravi ritam. Najbolji pokazatelj za to je pet vezanih trijumfa kao i činjenica da smo pobedili Partizan i Radnički na gostovanjima. Za nas je najbitnije da smo u značajnoj meri popravili igru u odbrani, a kroz agresivnu defanzivu tražićemo i pobedu nad Mega Vizurom. Borbenost mora da bude na maksimalnom nivou, a siguran sam da nam motiva neće nedostajati. Svesni smo šta nam ova pobeda donosi, zato ćemo dati sve od sebe da nastavimo trijumfalni niz – zaključio je Radivojević.
Za sve mališane koji dođu na utakmicu Crvena zvezda Telekom spremila je malo iznenađenje. Naime, u saradnji sa Beo Zoo vrtom KK Crvena zvezda Telekom obezbedila je besplatne vaučere za posetu beogradskom zoološkom vrtu. Na ulazima u dvoranu Pionir će se deliti vaučeri, njihov broj je ograničen i mogu se iskoristiti u narednih sedam dana po sistemu jedan vaučer, jedno dete. Na ovaj način KK Crvena zvezda Telekom želi da učini mali korak u buđenju svesti o značaju očuvanja životne sredine i životinjskog sveta.

Povezana vest:  NBA VESTI, Poraz Lejkersa