dusko vujosevic kzs feb 2013 (2)Vujošević: Pojačali smo rad, imamo pobedničke aspiracije

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da su crno-beli pojačali rad na treninzima kako bi spremno dočekali početak plej-ofa i da pobeda protiv niškog Konstantina ne bi trebalo da dođe u pitanje.
-Intenzivirali smo rad na treninzima sa osnovnom idejom da sam početak plej-ofa dočekamo što spremniji. Naše aspiracije vezane za ovu utakmicu su apsolutno pobedničke i nastojećemo da naše navijače, kojih ima dosta u Nišu, obradujemo kvalitetnom igrom i naravno pobedom – rekao je Vujošević za klupski sajt.
On je dodao da mu je drago što Niš ove godine ima superligaša i da je to veliki stimulans i podstrek za ljude koji vode računa o košarci u tom gradu.
-Bez obzira na trenutni plasman Konstantina na tabeli u Superligi, zabeležili su samo jednu pobedu, niška ekipa je pokazala veliku dozu ozbiljnosti i odgovornosti kada je samo takmičenje u pitanju. Oni su u prvoj utakmici sa nama u Beogradu pružili veoma kvalitetnu partiju i sa načinom igre u odbrani i u napadu zaista pokazali da nisu slučajno akteri ovogodišnje Superlige – zaključio je Vujošević.
Utakmica 13. kola Superlige Srbije Konstantin – Partizan na programu je sutra od 20 sati u niškom Čairu.

Povezana vest:  Vujošević pozvao navijače da pomognu klubu