trofej 1Vaterpolisti gosti Pionira

Vaterpolisti Crvene zvezde ostvarili su fantastičan uspeh. Prvi put u istoriji kluba osvojili su titulu šampiona Evrope. Za crveno-bele vaterpoliste ovo je bio maestralan završetak sezone u kojo su osvojili triplu krunu i tako dokazali svoju dominaciju. Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom upućuje iskrene čestitke vaterpolistima na sjajnom rezultatu, pravom sportskom podvigu, sa željom da sa ovako vrhunskim sportskim dostignućima nastave i u budućnosti.
Posle osvajanja evropske titule vaterpolisti Crvene zvezde biće gosti na trećem i odlučujućem duelu polufinalne serije košarkaškog plej-ofa između Crvene zvezde Telekom i Mega Vizure. Svi posetioci beogradskog hrama košarke biće tako u prilici da još jednom pozdrave šampione Evrope i na način koji je svojstven samo navijačima Crvene zvezde odaju im počast za sve ono što su uradili ove sezone. Vaterpolisti će svakako biti i podstrek crveno-belim košarkašima da slede njihov primer, zabeleže pobedu i plasiraju se u finale.
Utakmica između Crvene zvezde Telekom i Mega Vizure na programu je u nedelju od 21 sat, a ulaz u dvoranu Pionir je besplatan.

Povezana vest:  EVROLIGA, Belgijanci strahuju od Pekovića i atmosfere u Pioniru