dejan radonjic (3)

Radonjić: Dobra odbrana za finale

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle večerašnje pobede protiv Mega Vizure (77:68) u majstorici polufinala plej-ofa Superlige rekao je da je njegova ekipa nervozno ušla meč i da je presudila dobra odbrana u nastavku.
-Atmosfera u dvorani bila je fenomenalna, a mi smo jako nervozno ušli meč, odigrali smo slabu odbranu i dozvolili im da steknu samopuuzdanje. Ipak, u nastavku smo odigrali puno bolju odbranu, što dokazuje i samo 25 primljenih poena, prelomili smo meč i ušli u finale – rekao je Radonjić na konferenciji za medije.
On je dodao da je još rano za priču o finalnoim duelima sa Partizanom i da je jako dobro što će ekipa imati malo vremena da se odmori.
-Moramo da vidimo koliko ćemo biti spremni i zdravi, treenutno nije realno pričati o tom meču. Jak karakter tima se nazire, to ćemo staviti u funkciju i videćemo posle odmora i regeneracije – naglasio je radonjić.
Trener crveno-belih objasnio je da je povređeni kapiten Igor Rakočević igrao koliko je bilo dovoljno za pobedu.
-On je zbog povrede napravio pauzu, radio je samo individualno.O tome koliko će igrati ja ću odlučiti – poručio je Radonjić. 
Finalna serija plej-ofa počinje u sredu 5. juna,a domaćin prvog meča je Partizan.

Povezana vest:  OI MLADI, SINGAPUR, Košarkaši startovali pobedom