dejan radonjic presRadonjić: Možemo da se vratimo u seriju

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je njegov tim spreman da pokvari slavlje igrača Partizana, koji vode sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.
-Igrači veruju da možemo da se vratimo u seriju. Očekujem da reakcije bude na maksimalnom nivou, da iscrpimo svu snagu i da vratimo brejk. Pretpostavljam da se Partizan spremio za slavlje i veselje, ali mi ne razmišljamo tako. Želimo da sutra odigramo dobar meč i da ih savladamo – rekao je Radonjić za klupski sajt.
On se osvrnuo i na izjavu trenera crno-belih Duška Vujoševića, koji nije bio zadovoljan suđenjem na utakmici broj dva.
-Pomenuo bih neprimerenu kvalifikaciju o ragbi igri Crvene zvezde upućenu igračima i stručnom štabu koja je smišljena da se pritisnu sudije, koje su ionako do te mere pritisnuti da reaguju kako reaguju. Mislim da svaki tim koji igra borbeno treba pohvaliti, a mi imamo prostora da igramo još čvršće i očekujem da se to desi sutra na terenu. Sa takvim pristupom mislim da ćemo uspeti da slavimo i vratimo seriju pred naše navijače. Nadam se da će sudije biti na visini zadatka i da neće suditi na štetu Crvene zvezde – dodao je Radonjić.
Treća utakmica finalne serije plej-ofa Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u dvorani Pionir.

Povezana vest:  Mladi košarkaši Srbije pobedom startovali na EP