dejan radonjic (2)

Radonjić: Partizan je i dalje u velikoj prednosti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Partizan i dalje u velikoj prednosti I pored toga što je njegova ekipa večeras smanjila na 2:1 u pobedama u finalnoj seriji Superlige Srbije.
-Partizan je i dalje u velikoj prednosti, i dalje imaju utakmicu za titulu, a naša želja je da produžimo seriju – rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir. 
Zvezda je u trećoj utakmici finala pobedila Partizan kao gost u hali Pionir sa 81:74.
-Gradili smo igru svih 40 minuta. Početak u odbrani nije bio dobar, ali smo uspostavili kontrolu u toku druge četvrtine i nismo dozvolili Partizanu da stekne veću prednost. Imali smo prilike i ranije da uđemo u neizvesnu završnicu, ali smo dobrom koncentracijom i odgovornom igrom pobedili – kazao je trener crveno-belih. 
Na pitanje da li je Zvezda pobedila zbog većeg broja igrača u rotaciji, Radonjić je rekao da su košarkaši brzo ulazili u problem sa ličnim greškama i da je bio primoran da to radi. 
-Svi moji igrači su dali sve od sebe u ovoj utakmici. Delovali smo kao tim. I u drugom meču smo sami izgubili, i u toj utakmici smo mogli da izađemo sa pozitivnim ishodom, ali se nadam da će biti još dva duela – kazao je Radonjić. 
Upitan da li njegova ekipa igra bolje pod pritiskom gostujućih navijača, trener Zvezde je rekao da je i ranije bilo takvih situacija i da se nada da će navijači crveno-belih na narednoj utakmici njegovoj ekipi biti ogromna prednost, a ne slabost.  Sledeća utakmica igraće se u sredu od 19.00 u hali Pionir, a domaćin će biti Zvezda. Šampion Srbije postaće ekipa koja prva dođe do tri pobede.

Povezana vest:  NBA VESTI, Niksi uverljivi na krilima Entonija i Stoudamajera