duda ivkovic arena kznSrbija definitivno bez Savanovića, Veličkovića i Ercega

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković na Evropskom prvenstvu u Sloveniji definitivno neće moći da računa na Duška Savanovića, Novicu Veličkovića i Zorana Ercega, koji su zbog povreda otkazali dolazak na pripreme.
Ivković je rekao da su Savanović, Veličković i Erceg otpali iz opravdanih razloga, posle obavljenih pregleda i mišljenja lekarske komisije Košarkaškog saveza Srbije (KSS).
-Zbog njihovog izostanka, naknadno su pozvani Nemanja Krstić iz mlade reprezentacije i Nikola Kalinić iz univerzitetske selekcije. I dalje ćemo pratiti nastupe mladih selekcija i konsultovati se sa njihovim trenerima. Moguće je da ćemo pozvati još nekog igrača iz ovih reprezentacija, kada se njihove obaveze završe – rekao je Ivković za sajt KSS.
Srpski košarkaški okupiće se u ponedeljak, 8. jula u 20 sati, u beogradskom hotelu Zira.
Na Ivkovićevom spisku nalazi se 19 igrača: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Dangubić, Nemanja Krstić, Nemanja Bjelica, Vladimir Lučić, Vladimir Micov, Nikola Kalinić, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac, Đorđe Gagić i Dejan Musli.
EP u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra u Sloveniji, a Srbija će igrati u grupi B zajedno sa Litvanijom, Makedonija, Crnom Gorom, Bosnom i Hercegovinom i Letonijom.

Povezana vest:  EVROKUP, Galatasaraj ponovo bolji od Zvezde