duda ivkovic arena kznIvković: Nisam ni sanjao ovolike probleme

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je danas da ni u snu nije mogao da zamisli da će na početku priprema za prvenstvo Evrope u Sloveniji imati toliko problema.
-Uradili smo prvu fazu u Beogradu, akcenat je bio na individualnom delu, jer je veoma važno da igrači spremno dočekaju odlazak na pripreme u Sloveniju. Međutim, moram da vam kažem da nikada u svojoj karijeri – a pripremao sam reprezentaciju za pet evropskih prvenstava, plus svetske šampionate i Olimpijskje igre, imao ovoliko problema – rekao je Ivković novinarima posle otvorenog treninga u dvorani „Pionir“.
On je istakao da ni u u snu nije mogao da zamisli da će imati na raspolaganju samo 11 igrača.
-To su nemogući uslovi za rad, jer da bi trening bio uspešan, potrebno mi je najmanje 15 igrača, odnosno tri „petorke“ – rekao je Ivković.
-Nadam se da će biti bolje od ponedeljka kada će nam se priključiti Micić i Nedović uoči polaska u Sloveniju – istakao je Ivković.
Na pripreme u Kranjsku Goru neće putovati Miloš Teodosić koji će individualno raditi u Beogradu, i u zavisnosti od brzine oporavka, stručni štab zajedno sa lekarskim timom proceniće kada će ga priključiti timu.

Povezana vest:  Čović: Podneli smo tužbu protiv Vujoševića