trifunovic_predstavljanje (1)SUPERLIGA

Trifunović: Bakić najverovatnije završio sezonu

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je da je njegova ekipa timskom igrom pobedila FMP Železnik i dodao da je igrač crveno-belih Boris Bakić zbog teške povrede kolena na večerašnjem meču najverovatnije završio sezonu.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su FMP Železnik sa 75:64, u utakmici prvog kola Superlige Srbije.

-Čestitam mojim igračima što su tokom čitave utakmice uspeli da zadrže koncentraciju i timskom igrom dođu do pobede. Bili smo koncentrisani samo na igru, izdigli su se iznad pisanja medija – rekao je Trifunović na konferenciji za novinare u Železniku.

Povezana vest:  Vujošević: Niko ne može sam da se pobedi

Košarkaš Zvezde Boris Bakić se 35 sekundi pre kraja treće četvrtine okliznuo, pao je na parket i teško povredio koleno. On je odmah iznet sa terena.

-Bakić je teško povredio koleno. Nisam lekar i ne mogu da prognoziram, ali za njega je sezona najverovatnije završena – rekao je Trifunović.

Trener FMP Železnika Boško Đokić rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila i dodao da je njegov tim izgubio zbog loše igre u drugom poluvremenu.

Povezana vest:  NLB LIGA, Nikolić: Nisam zadovoljan iako smo pobedili Cibonu

-Zvezda je zasluženo pobedila, a mi smo u drugom poluvremenu izgubili utakmicu. Preuzimanja u napadu smo u prvom poluvremenu uspešno rešavali ‘trojkama’, ali u drugom smo imali šut 1/14. Pred kraj smo primili nepotrebne poene – rekao je Đokić.

-Nismo imali dovoljno raspoloženih igrača, pored (Miroslava) Raduljice i (Mladena) Jeremića tražili smo trećeg, ali nije išlo. Takođe, nismo uspeli da zaustavimo (Nemanju) Bjelicu. Znao sam da će biti teško uklopiti nove igrače u tim, ali ne ovoliko. Moramo da ‘podignemo’ ekipu, Superliga će biti izjednačena – dodao je on.

Povezana vest:  NLB LIGA, Rezultati utakmica 17. kola i tabela