zvezda okupljanje

Savović: Imamo odgovornost prema crveno-belom dresu

Košarkaš Crvene zvezde Boris Savović rekao je danas da se ciljevi kluba nisu promenili i najavio visoke domete crveno-belih u predstojećoj sezoni.
-Po prirodi sam izuzetno ambiciozan, kako na košarkaškom terenu, tako i u životu i mogu da govorim o nekim ličnim ciljevima u sezoni koja nam predstoji. Oni se neće razlikovati od prethodne, čak želim da letvicu podignem na viši cilj, jer uvek treba težiti nečem većem. Imamo veliku obavezu i odgovornost kada oblačimo dres Crvene zvezde. Naš odnos i predanost nam ne dozvoljavaju da na terenu prikazujemo bilo šta manje od sopstvenog maksimuma, pa samim tim našim navijačima možemo da obećamo veliku borbenost za svaku loptu i svaki poen – rekao je Savović.
Zvezda će igrati u D grupi Evrolige protiv Panatinaikosa, Makabija, Kahe Laboral, Lokomotive iz Kubana i pobednika kvalifikacija, a krilni centar ekipe sa Malog Kalemgdana jedan je od retkih igrača crveno-belih koji ima evroligaško iskustvo.
-Timski, nemamo iskustvo igranja u Evroligi, a upravo ono zna da bude ključno u određenim trenucima. Mi ćemo se truditi da iz utakmice u utakmicu dižemo formu i napredujemo – poručio je Savović.
Košarkaši Zvezde bazični deo pripremena za novu sezonu odradiće od 10. do 30. avgusta na Zlatiboru.

Povezana vest:  Mršić: Zvezda je u naletu, ali moramo da pobedimo