zvezda prirpeme 2013

Košarkaši Zvezde otputovali na pripreme na Zlatibor

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas na Zlatibor, gde će u naredne tri nedelje obaviti bazični deo priprema. Trener crveno-belih Dejan Radonjić u prvoj fazi rada na Zlatiboru na raspolaganju će imati 13 igrača: Borisa Savovića, Marka Simonovića, Branka Lazića, Aleksandra Cvetkovića, Bobana Marjanovića, Dušana Ristića, Marka Tejića, Nikolu Rebića, Marka Gudurića, Branu Đukanovića, Nikolu Čvorovića, Ognjena Dobrića I Nikolu Markovića.
Od 20. avgusta ekipi će se priključiti i trojica Amerikanaca Demarkus Nelson, Blejk Šilb i Čarls Dženkins. Mladi košarkaš Zvezde Nikola Rebić rekao je da je zadovoljan radom ekipe.
-Mi mlađi smo tu da slušamo i učimo pored starijih saigrača, ali I da pomognemo. Odlično smo prihvaćeni i prezadovoljan sam dosadašnjim radom i atmosferom u ekipi – rekao je Rebić za klupski sajt.
Treneru Radonjiću će na pripremama asistirati pomoćni treneri Velibor Radović, Saša Kosović, Nikola Birač, kondicioni trener Dragan Gačević, fizioterapeut Milorad Ćirić i lekar Boris Gluščević.

Povezana vest:  Basketaši odneli pobedu na Masters turniru u Mađarskoj