lucic

Lučić pod znakom pitanja za EP

Košarkaš španske Valensije i reprezentativac Srbije Vladimir Lučić mogao bi da propusti Evropsko prvenstvo u Sloveniji zbog problema sa povredom leđa.
Lučić je prošle nedelje na turniru u francuskom Antibu odigrao samo devet minuta prve utakmice protiv Francuske, a potom nije nastupio u duelu sa Gruzijom.
-Skoro da je sve bilo u redu, pregled magnetnom rezonancom pokazao je da nema diskus hernije, osećao sam se dobro. Posle puta u Francusku ponovo sam osetio bol i ukočenost, zbog čega nisam odigrao drugu utakmicu na turniru. Nisam ni blizu svog maksimuma, a ako nisam sto odsto spreman ne želim ni da igram ni da treniram – rekao je Lučić.
Srpski košarkaši u četvrtak putuju na turnir u Istanbul, do tada bi definitivno trebalo da bude rešena situacija oko Lučića.
-Imam još koji dan da probam da saniram ovu povredu. Do odlaska u Istanbul trebalo bi da se zna kakva je situacija – dodao je nekadšnji kapiten Partizana.
Kontinentalni šampionat u Sloveniji igra se od 4. do 22. septembra.

Povezana vest:  Novica Veličković, Marko Kešelj, Petar Božić, Luka Bogdanović, Uroš Tripković skupljaju novac za mališane iz Svilajnca