partizan besiktas 1

Crno-beli izgubili od Reala, Vujošević zadovoljan

Košarkaši Partizana izgubili su večeras od madridskog Reala sa 75:66 (15:17, 16:16, 23:20, 21:13) u drugom meču na turniru „Kosta del Sol“ u Malagi. Srpski šampion je odlično počeo meč, držao ritam i prvu deonicu rešio u svoju korist. Izjednačena igra viđena je u nastavku, a španski tim je početkom odlučujuće četvrtine došao do osetnije prednosti koju je sačuvao do samog kraja.
Najefikasniji u timu Partizan bio je Bezbradica sa 16 poena, 14 je postigao Milosavljević, a po 11 Musli, Vesterman i Kinsi.
-Još jedna izuzetno jaka provera za naš mladi tim, protiv aktuelnog šampiona Španije Real Madrida. Ponovili smo niz dobrih stvari kada je u pitanju naša igra, tu mislim na jučerašnji susret sa Unikahom. Odlična kontrola ritma, dobra koncentracija i pristup igrača, koji su pokazali da u nekim okolnostima koje nisu bile najsjajnije večeras da mogu da se nose sa ekipom Reala. Možemo da budemo zadovoljni sa dosadašnjim tokom priprema i sa onim što je ovaj mladi tim pokazao u toku ove četiri utakmice. Sutra nakon dana pauze, nastavljamo sa treninzima i očekuju nas još dve utakmice u Španiji – istakao je trener Partizana Duško Vujošević za klupski sajt.
U nastavku turneje po Španiji crno-bele očekuju mečevi sa Lokomotivom Kubanj i Gran Kanarijom.

Povezana vest:  Kadeti Srbije u polufinalu SP