nebojsa covic 2011 usp

Čović: Protiv Lokomotive i Vitorije u Areni

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da će crveno-beli mečeve Evrolige protiv Lokomotive iz Kubana i Laborala iz Vitorije igrati u beogradskoj Kombank areni. Zvezda će posle 14 godina čekanja ponovo igrati u Evroligi, a prva utakmica je na programu 17. oktobra protiv Lokomotive iz Kubana.
Čović je kazao da je želja kluba bila da se sve utakmice ove sezone igraju u Kombank areni, ali da to nije bilo izvodljivo zbog činjenice da su neki događaji već odavno zakazani. 
-Uspeli smo da se dogovorimo, pa sada sa sigurnošću možemo reći da ćemo dva meča i to protiv Lokomotive Kuban i ekipe iz Vitorije igrati u Areni, nadam se pred prepunim tribinama u fantastičnoj atmosferi – rekao je Čović za sajt kluba. 
On je dodao da će klub nastaviti da čini sve što može kako bi u što skorijoj budućnosti došli u situaciju da Crvena zvezda sve svoje utakmice igra u Kombank areni. 
-Želimo da pratimo i ispunjavamo standarde Evrolige, ali takođe i da omogućimo maksimalan komfor i bezbednost za naše navijače – kazao je Čović. 
Crvena zvezda će ove nedelje objaviti cene godišnjih karata za sezonu 2013/2014, a u najskorije vreme treba da počne i prodaja sezonskih ulaznica, saopšteno je na sajtu. Dodaje se da će povlašćen status, kao i prošle godine, imati vlasnici pretplatnih karata iz prethodne sezone. 

Povezana vest:  Košarkaši Zvezde otputovali u Barselonu