dejan radonjic (2)

Radonjić: Nismo imali sreće prilikom žreba

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegov tim nije imao sreće prilikom žreba za novu sezonu, jer u prva dva kola Jadranske lige gostuje Širokom i Igokei.
-Početak nove sezone je interesantan za sve klubove, a posebno za publiku. Moram da naglasim da prilikom žreba nismo imali sreće, jer već na startu imamo jako teško gostovanje. Široki je na svom parketu jako nezgodna ekipa. Pred svojim navijačima igraju veoma dobro i često umeju da naprave iznenađenje – rekao je Radonjić za klupski sajt.
Crveno-beli su čvrsto rešeni da prekinu neugodan niz, jer su poslednji put u gradskoj dvorani Pecara slavili 20. oktobra 2007. godine i to rezultatom 83:82.
-Moramo od starta da odigramo čvrsto u odbrani i disciplinovanom igrom u napadu nametnemo svoj ritam. Samo takvim pristupom možemo da dođemo do pobede – poručio je Radonjić.
On je dodao da je poslednjih dana problem sa lakšom povredom imao Branko Lazić, ali da je uprkos tome borbeni bek otputovao na teško gostovanje.
-Lazić je dobro odradio poslednji trening pred put u Hercegovinu i on će biti u konkurenciji za tim. On je imao pauzu od desetak dana, ali nadamo se da sve to nije ostavilo traga. Svi ostali igrači su spremni i maksimalno motivisani za prvi meč u novoj sezoni – zaključio je Radonjić.
Utakmica prvog kola Jadranske lige Široki – Crvena zvezda na programu je sutra od 17 sati.

Povezana vest:  Poraz Sakramenta od Milvokija, rekord Bogdanovića