kk-crvena-zvezda1Izraelci uputili izvinjenje Crvenoj zvezdi

Posle uvredljivog transparenta koji su navijači tima iz Tel Aviva razvili u Nokija areni pre početka utakmice drugog kola D grupe Evrolige, na adresu Crvene zvezde Telekom stigao je zvanični dopis sa izvinjenjem zbog nemilog događaja.
Naime, posle inicijative predsednika crveno-belih Nebojše Čovića da rukovodstvo višestrukog šampiona Izraela osudi ponašanje svojih navijača koji su uvredljivim transparentom pokušali da ponize košarkaše Crvene zvezde, na adresu kluba ekspresno je stiglo izvinjenje. Zvanični dopis Makabija vam prenosimo u celini:
-Košarkaški klub Makabi Elektra Tel Aviv se izvinjava Crvenoj zvezdi ukoliko se klub oseća uvređenim zbog transparenta koji su razvili navijači tokom utakmice u Nokija Areni prošlog četvrtka. Transparent se nije direktno odnosio na košarkaše Crvene zvezde, ali u svakom slučaju naš Klub želi jasno da stavi do znanja da taj transparent ni u kom slučaju na predstavlja stav Makabija ili duh našeg kluba. Rukovodstvo kluba osuđuje ovakvo ponašanje navijača i preduzeće sve neophodne mere kako se ovako nešto ne bi ponovilo u budućnosti.

Povezana vest:  EVROLIGA, Makabi bolji nod Reala, sigurna Barselona