dusko vujosevic par mega

Vujošević: Veoma sam zadovoljan angažovanjem i pobedom

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je zadovoljan što je ekipa, uprkos umoru i problemima sa povredama, savladala MZT na teškom gostovanju u Skoplju u petom kolu Jadranske lige.
-Posmatrajući u kontekstu da je ekipa umorna, da imamo povređenih igrača, da je protivnik jako nezgodan, da su dva boda veoma značajna, da je utakmica bila na gostujućem terenu iako možemo da igramo i igraćemo sigurno bolje, veoma sam zadovoljan i angažovanjem i pobedom – kazao je Vujošević za klupski sajt.
Crno-beli su do trijumfa u Skoplju došli zahvaljujući „zakucavanju“ Tarensa Kinzija 1,4 sekunde pre kraja meča.
-Jako sam se plašio ove utakmice. Prvo, što je veoma mala pauza izmedu utakmice sa Nanterom i meča sa MZT-om. Drugo, dobro mi je poznato i koliko Partizan ima navijača i simpatizera u Makedoniji, međutim i sa kojim temperamentom i energijom igra MZT protiv Partizana, tako da je i to bilo nešto što je upozoravalo – naveo je on.
Vujošević je podsetio da se plejmejker Leo Vesterman povredio na početku utakmice i da posle nije ulazio u igru, dok je bek Bogdan Bogdanović bio „rovit“.
-Povreda Vestermana na početku utakmice, Bogdanović koji je igrao praktično pod povredom koju je zaradio na kraju utakmice sa Nanterom, ali želeo je da bude u timu. To su sigurno faktori koji su dodatno otežavali našu igru – zaključio je Vujošević.

Povezana vest:  BETA i crno-beli: Mi zajedno možemo sve