muta nikolic cz rad

Nikolić: Pobeda protiv Spartaka ravna podvigu

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić rekao je danas da bi pobeda nad ruskim Spartakom iz Sankt Peterburga u trećem kolu Evrokupa bila ravna podvigu.
-Igraćemo snažno, očekujem da će svi igrači pružiti maksimum. Tako možemo da pobedimo favorita. Ovo je Evropa, mi tu nemamo nikakvog iskustva, ali imamo jaku motivaciju. Spartak je ekipa čija su očekivanja da budu među tri najbolje u grupi i to je realno. Spartak je jaka ekipa, visokobudžetni klub, nismo za poređenje. Eventualna pobeda bila bi ravna podvigu – kazao je Nikolić na konferenciji za novinare u Kragujevcu.
Košarkaš Radničkog Sava Lešić ocenio je da ključ eventualne pobede leži u dobroj odbrani.
-Spartak je izuzetno kvalitetna ekipa. Moramo pažljivo da se pripremimo, ključno je da odigramo dobru odbranu, kao što smo to uradili u poslednjem kolu Jadranske lige, kada smo tako prelomili utakmicu i pobedili. Znam da će i ovoga puta naš šesti igrač biti publika, oni su naša dodatna snaga, po tome smo prepoznatljivi u Kragujevcu – naveo je Lešić.
Kragujevčani su u prva dva kola H grupe zabeležili po jednu pobedu i poraz. Utakmica trećeg kola Evrokupa između Radničkog i Spartaka igra se sutra od 18 sati u Kragujevcu.

Povezana vest:  Radonjić: Uprkos umoru, pobeda nad Igokeom imperativ