Zvezda kahasol najava

Jake mere obezbeđenja za utakmicu Zvezda – PAO

Utakmica između Crvene zvezde i Panatinaikosa u Evroligi proglašena je utakmicom visokog rizika, a beogradski klub je danas objavio da će biti preduzete opsežne mere obezbeđenja u i oko hale Pionir. Zvezda će dočekati šestostrukog evropskog šampiona Panatinaikos u petak od 20.30 u trećem kolu Grupe D Evrolige, a u klubu su naveli da očekuju da će hala Pionir biti ispunjena do poslednjeg mesta.
Ulazi dvorane biće otvoreni u petak od 18.00, a na prilazima hali biće nekoliko kontrolnih prstenova i niko bez ulaznice neće moći da priđe Pioniru. Svaki navijač biće detaljno pregledan na ulazu, oduzimaće se sitan novac, upaljači i ostali tvrdi predmeti.
Zvezda je apelovala na navijače da dođu ranije u dvoranu kako bi se izbegle gužve. 
-Zvezda apeluje na sve da navijaju fer i sportski bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe pirotehnike i lasera. Propisi Evrolige su vrlo strogi, a svaki i najmanji incident biće oštro kažnjen – navodi se u saopštenju Zvezde. 
Takođe, iz Zvezde su naveli da je želja svih u klubu da utakmica protekne u najboljem redu i da se u svet „još jedna velelepna slika iz Beograda“. Zvezda je izgubila u prve dve utakmice Evrolige, od Lokomotive Kuban i Makabija, a na prvom duelu protiv ruske ekipe, koja se igrala u Areni, prisustvovalo je oko 20 hiljada ljudi. 

Povezana vest:  Trojica košarkaša Zvezde povredjeni u utakmici sa Unikahom