dejan milojevic press (4)

Milojević želi nastavak serije pobeda u Jadranskoj ligi

Trener košarkaša Mega Vizure Dejan Milojević izjavio je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv makedonskog MZT-a u Jadranskoj ligi pokušati da nastavi niz pobeda.
-Posle dve vezane pobede podigli smo samopouzdanje i nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda. Na početku takmičenja izgubili smo od Partizana i Cedevite, što nam je poljuljalo samopouzdanje, ali smo ga dobrim rezultatima vratili – rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.
Utakmica između Mega Vizure i MZT Skoplje, u šestom kolu Jadranske lige, igra se sutra od 21 sat u Smederevu.
Košarkaši Mege nalaze se na 11. mestu na tabeli Jadranske lige sa dve pobede i tri poraza. U prva tri kola Mega je pretrpela sva tri poraza, ali je nakon toga vezala dve pobede, na domaćem terenu protiv Krke (78:74) i na gostovanju protiv Zadra (81:75).
MZT, takođe, ima dve pobede i tri poraza i nalazi se na osmom mestu na tabeli. Makedonska ekipa je u prošlom kolu izgubila u Skoplju od Partizana (69:70).
-MZT je dobra ekipa sa odličnim trenerom Vladom Vukoičićem. Njega dobro poznajem, radio je u Srbiji i sigurno poznaje bolje Vizuru nego što ja poznajem MZT / rekao je Milojević.
U timu MZT-a neće biti Todora Gečevskog koji je suspendovan na jednu utakmicu zbog toga što je vređao sudije u meču s Partizanom prošle nedelje.
-On je dobar igrač i svakako da će im nedostajati. Ali, videlo se i protiv Partizana da MZT igra dobro i bez njega – rekao je Milojević.
Košarkaš Mege Nenad Miljenović rekao je da je njegova ekipa dobila mnogo na samopouzdanju pobedama u prethodne dve utakmice.
-MZT je odlična ekipa, mnogo nam znače dve uzastopne pobede. Vratile su nam sampouzdanje i ako želimo da ostvarimo naš cilj, moramo da pobedimo – rekao je Miljenović.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Rezultati utakmica 22. kola i tabela Jadranske lige