vujosevic par cib

Vujošević očekuje tešku utakmicu protiv Širokog

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Širokog važna, kako bi njegova ekipa ostala u vrhu Jadranske lige i da očekuje težak meč protiv tradicionalno nezgodnog protivnika. 
-Jedino što je sigurno je da nas čeka veoma teška utakmica, za nas vrlo bitna da ostanemo i dalje u vrhu lige, a sa druge strane da i ovaj momenat kada je u pitanju meč protiv Fenerbahčea što pre zaboravimo i da se okrenemo onim stvarima koje nas čekaju u daljem toku takmičenja kako u Jadranskoj tako i u Evroligi – rekao je Vujošević za klupski sajt. 
-Široki je za nas tradicionalno nezgodan protivnik, ne samo zato što su nas u poslednjih godina pobedili u više navrata, nego zato što protiv nas, na domaćem terenu, igraju veoma motivisnao i kvalitetno – dodao je on. 
Košarkaši Partizana sutra od 20.30 igraju na gostujućem terenu protiv Širokog, utakmicu sedmog kola Jadranske lige. Partizan je prvi na tabeli sa pet pobeda i jednim porazom, dok je Široki pretposlednji, sa dve pobede i četiri poraza.
-Ekipa Širokog igra veoma organizovanu košarku, gde su dominantni plejmejkeri (Džonaton) Džons i drugi Amerikanac (Džulijus) Kols. Značajnu ulogu u timu imaju i mlađi igrači, ali dovoljno iskusni da pondnesu taj teret odgovornosti. Iako je najlmađi, (Domagoj) Bošnjak je pokazao da može da bude i ‘meč-viner’ – rekao je on.

Povezana vest:  Trener zadovoljan startom Veselog u Vašingtonu