dule vujosevic 1

Vujošević: Radnički je tradicionalno neugodan protivnik

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegov tim sutra očekuje izuzetno težak meč jer u 9. kolu Jadranske lige gostuje tradicionalno neugodnom protivniku, ekipi Radničkog iz Kragujevca.
-Radnički ima veliki broj igrača koji poseduju zavidan nivo iskustva igranja kako u Jadranskoj ligi i u Evropi. Njihov kvalitet samim tim nije sporan. Oni su u dosadašnjem delu takmicenja u nekim momentima igrali ‘toplo-hladno’, međutim igrajući u Evrokupu pokazali su drugo lice, gde zaista igraju veoma dobro. Sigurno će protiv nas biti izrazito motivisani da pruže maksimum. Sa tog aspekta nas čeka veoma teška utakmica i borba na parketu – rekao je Vujošević za klupski sajt.
On je dodao da će crno-beli pokušati da pobedom u Kragujevcu prekinu niz poraza, a igrači pokažu reakciju na sve što nije bilo dobro na prethodnim utakmicama.
-Sigurno da bi nas kvalitetna partija i dobra igra, pa samim tim i pobeda, vratila u jedan noramlana ritam, sa aspekta svih oni obaveza koje nas čekaju u daljem periodu. Znamo da taj ritam, gde se utakmice ređaju kao na traci, nije naivan i zaista će nam trebati mnogo dobrog pristupa i zajedništva u igri, da bi i u ovakvom sastavu taj naš timski duh i kvalitet izašao na površinu na najbolji moguci način – zaključio je Vujošević.
Utakmica između Radničkog i Partizana igra se sutra od 19 sati u hali Jezero.

Povezana vest:  Srbija definitivno bez Savanovića, Veličkovića i Ercega