zvezda lietvus (2)

Od sutra prodaja karata za utakmicu Zvezde i Makabija

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će sutra početi prodaja karata za predstojeću utakmicu protiv Makabija u Evroligi. Kako se danas navodi na klupskom sajtu, ulaznice po ceni od 700 dinara za tribine i 1.200 dinara za parter hale Pionir prodavaće se sutra od 10 sati na svim prodajnim mestima Eventima. 
U prodaji će biti i ulaznice za plavu i belu ložu po ceni od 2.000 dinara, za ložu, po ceni od 2.500, dok karte za mesta koja se nalaze pored terena koštaju 5.000 dinara. Svaka osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. 
Utakmica sedmog kola Grupe D u Evroligi između Crvene zvezde i Makabija iz Tel Aviva igra se u četvrtak od 19 sati u hali Pionir. Posle šest kola Zvezda ima dve pobede i četiri poraza, a Makabi četiri pobede i dva poraza. U prvom delu takmičenja, Makabi je na svom terenu pobedio Zvezdu sa 96:82. 
Iz Zvezde je apelovano na navijače da navijaju sportski, da ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva, da ne ubacuju predmete na teren i da ne upotrebljavaju lasere. Zbog kazni koje je već izrekla Evroliga, u slučaju bilo kakvih incidenata Crvena zvezda bi mogla da plati visoke novčane kazne, ali i da bude kažnjena igranjem pred praznim tribinama, oduzimanjem bodova ili da bude isključena iz takmičenja. 

Povezana vest:  REGIONALNA NLB LIGA, Pavković: igramo protiv veoma iskusne ekipe