partizan fener

Partizan protiv Budiveljnika igra u Areni

Košarkaši klub Partizan saopštio je danas da će utakmicu protiv ukrajinskog Budiveljnika, u osmom kolu Evrolige, igrati u Beogradskoj areni. Utakmica Partizana i Budiveljnika igra se 5. decembra u Areni zbog zauzetosti hale Pionir, gde će se igrati utakmice Svetskog prvenstva za rukometašice, koje počinje 6. decembra. 
U saopštenju se navodi da pretplatne karate neće važiti, ali da će njihovi vlasnici na blagajnama Arene moći da preuzmu ulaznice. Svakom navijaču će biti zapisan serijski broj sezonske karte, a svaki sektor iz hale Pionir (plava loža, bela loža, vip loža, parter i tribine) imaće odgovarajuća mesta u Areni. Vlasnici godišnjih karata za tribine moći će da odaberu da li žele kartu za jugu ili za sever. Preuzimanje ulaznica obavljaće se od četvrtka, 28. decembra, do dana odigravanja utakmice, svakog dana od 10 do 17 sati, izuzev nedelje, 1. decembra. 
Prodaja karata počinje u četvrtak, 28. novembra, po cenama od 500 dinara za nivo 400, za nivo 200 parter košta 700 dinara, a karte za nivo 200 koštaju 1.000 dinara. Svaki navijač će moći da kupi najviše četiri ulaznice. 
Partizan je rekorder po poseti na jednoj evroligaškoj utakmici. Na utakmici protiv Panatinaikosa, 5. marta 2009. godine, u Beogradskoj areni je bilo 22.567 ljudi. 

Povezana vest:  Partizan ubedljivo poražen u Vilnjusu