dusko vujosevic par mega

Vujošević: Šanse za Top 16 su male, ali ih ima

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegova ekipa ima šanse za plasman u Top 16 fazu Evrolige i pored poraza od Nantera. 
-Čestitam Nanteru na veoma važnoj pobedi. Navijači su imali priliku da vide strastvenu utakmicu. Žao nam je što nismo iskoristili priliku koju smo sami sebi stvorili. Šanse za prolaz u Top 16 fazu su male, ali ih i dalje imamo – rekao je Vujošević posle utakmice u Parizu. 
Partizan je u neizvesnoj završnici u četvrtak izgubio u gostima od Nantera sa 62:61 u sedmom kolu Grupe A Evrolige. 
-Gubitak Lea Vestermana je veoma veliki jer smo imali krucijalne greške zbog nedostatka kontrole. Izgubili smo bitku u skoku i to je bio važan faktor – kazao je trener crno-belih. 
Vujošević je čestitao i svojim košarkašima za borbu do poslednjeg trenutka utakmice.  On je dodao da ceni način na koji se razvio Nanter. 
-Cenim kako se Nanter razvio sa ne bas mnogo finansijskih sredstava, to znači da su uložili mnogo rada i truda – naveo je trener crno-belih. 
Trener Nantera Paskal Donado rekao je da je njegov klub u pristojnoj poziciji kada se radi o šansama za plasman u Top 16. 
-Utakmica je bila čvrsta. Uplašio sam se da možemo da izgubimo zbog nekih velikih šuteva koje je Partizan pogodio. U pristojnoj smo poziciji kada je u pitanju šansa za Top 16, ali moramo da dobijemo bar još jednu utakmicu. Možemo da ostvarimo nešto istorijsko – rekao je Donado. 
Partizan će u sledećem kolu dočekati Budivelnik u Areni narednog četvrtka. 

Povezana vest:  NBA VESTI, Rezultati utakmica NBA lige