radonjic derbi (1)

Radonjić: Pobeda u senci povrede Mitrovića

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je ekipa na meču sa Krkom u Jadranskoj ligi uspela da se oporavi od šoka zbog povrede Luke Mitrovića i stigne do važne pobede.
-Pre samo dva dana igrali smo težak meč sa Makabijem koji smo izgubili. Znali smo da je Krka oslabljena, ali smo očekivali težak duel. Povreda Mitrovića u drugoj četvrtini je uticala na ekipu. Ipak, oporavili smo se od šoka, uspeli da pokažemo karakter i u trećoj deonici prelomili meč. Ovo je važna pobeda, ali je pala u drugi plan zbog povrede Mitrovića – rekao je Radonjić novinarima u Novom Mestu.
Zvezda je večeras slavila protiv Krke sa 78:69, a Mitrović je doživeo tešku povredu kolena prilikom sudara sa jednim protivničkim igračem i doskoka na parket.
Mladom košarkašu je dislocirano koleno i predstoji mu dugačka pauza.
-Moja ekipa je imala dosta problema sa povredama, ali smo uspeli da pružimo otpor Zvezdi, koja je trenutno najbolji tim u Jadranskoj ligi. Nažalost, ovo je druga utakmica Krke zaredom u kojoj se povređuje protivnički igrač. Nadam se da će se Mitrović što pre vratiti na parket – poručio je trener Krke Aleksandar DŽikić.

Povezana vest:  Partizan organizuje turnir za decu do 14 godina