luka-mitrovicKošarkaš Zvezde Luka Mitrović nije teže povređen

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović nije ozbiljnije povređen, iščašio je koleno i neće biti podvrgnut operaciji, saopštio je danas beogradski klub.
Kako je objavljeno na klupskom sajtu, Mitrović je obavio detaljne lekarske preglede i njegovo stanje je bolje nego što se u prvi mah mislilo. On je iščašio čašicu kolena, stavljena je longeta i predstoji mu mirovanje od tri nedelje, a nakon toga rehabilitacija.
Mitrović se povredio tokom prvog poluvremena sinoćnje utakmice protiv Krke u Novom Mestu.
-Dobro se osećam i nemam bolove. U prvom trenutku sam pomislio da je došlo do sudara koleno o koleno. Ali, kada sam odgledao snimak, ne deluje da se to dogodilo. Izgleda da sam nezgodno doskočio. Prvi put sam doživeo tako nešto i možda me i nije toliko bolelo koliko sam se uplašio tog prizora. Nisam znao kako da reagujem – rekao je Mitrović.
On je zahvalio lekarima iz Novog Mesta i svima koji su omogućili da specijalnim sanitetskim vozilom bude prebačen do Beograda.
-Moram da naglasim da u bolnoci u Novom Mestu nije bilo nikakve operacije kako su izveštavali pojedini mediji, već mi je koleno pod anestezijom vraćeno na mesto – dodao je Mitrović.
-Veliko ohrabrenje za mene je što se crne misli i slutnje nisu obistinile. Biće mi ubrizgana plazma koje će dodatno pomoći u opravku, a za mene je najvažnije da u potpunosti saniram povredu. Neću se po svaku cenu vraćati na teren, već ću sačekati da se u potpunosti oporavim – rekao je Mitrović.

Povezana vest:  Zvezda savladala Krku na gostovanju