VUJOSEVIC_ARENA_1APRILSUPERLIGA

Vujošević traži punu koncentraciju

 

U četvrtom kolu šampionata Srbije košarkaši Partizana u utorak dočekuju FMP iz Železnika, a uoči tog duela trener „crno-belih“ Duško Vujošević kaže da je neophodna puna koncentracija.

-Mi smo u Vršcu ispunili kvotu poraza kada su u pitanju naše ambicjje u domaćoj ligi. Bez obzira što ekipa nije kompletna i što nam, hteli to ili ne, pažnju odvlači pomisao na dva fajnal-fora na kojima učestvujemo, moramo biti prisutni na terenu i odigrati maksimalno kvalitetno, jer je to jedini način da se tako dobra ekipa kao što je FMP – rekao je Vujošević.

Povezana vest:  Radonjić: Zadovoljan sam; Vujošević: Skandalozno suđenje

Prema njegovim rečima, takmičenje u Superligi biće do kraja zanimljivo i neizvesno.

-Sigurno je da sve ekipe žele da se plasiraju u plej of, ne samo zato da bi igrale u završnici šampionata, već i da bi obezbedile učešće u NLB ligi. Mislim da najmanje pet klubova dosta ravnopravno pretenduju na to, zbog čega su sve utakmice od izuzetnog značaja – rekao je Vujošević.

Povezana vest:  Crvena zvezda sporazumno raskinula ugovor s Blažičem

Partizan i FMP su se ove sezone sastajali tri puta i sva tri duela dobili su „crno-beli“. U dva susreta u NLB ligi Partizan je u „Pioniru“ pobedio 86:59, a u Železniku je bilo 84:81. U finalu nacionalnog kupa Partizan je trijumfovao 72:62.

Utakmica Partizan – FMP na programu je u utorak od 18 časova u „Pioniru“.