dejan radonjic teren
Radonjić: Želimo pobedu za peto mesto
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegov tim, uprkos tome što je izgubio šanse za Top 16 fazu, želi da pobedi Kahu Laboral i ostane peti na tabeli D grupe Evrolige.
-Spremamo se za meč koji ima rezultatski značaj za nas, jer želimo da budemo peti u grupi i izborimo bolju poziciju uoči nastavaka takmičenja u Evrokupu. Isto bi se spremali da je situacija drugačija – rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.
Crnogorski trener je dodao da je od prvog meča i slavlja Zvezde u Španiji, Kaha napravila značajan iskorak i obezbedila plasman u Top 16 fazu.
-To se moglo i očekivati s obzirom na višegodišnje iskustvo igranja u Evroligi. Reč je o kvalitetnom timu, veliki broj igrača im omogućava da budu raznovrsni. Visoki košarkaši mogu da se otvaraju i šutiraju sa distance, a u Beograd dolaze jači za Noćionija – naveo je on.
Radonjić rekao je da nema novosti kada su u pitanju potencijalna pojačanja.
-Mi nismo baš u idealnoj situaciji, ali nadam se da ćemo uz pomoć navijača da odigramo još jednu dobru partiju u Evroligi i savladamo ekipu iz Španije – zaključio je Radonjić.
Utakmica devetog kola D grupe između Crvene zvezde i Kahe Laboral igra se sutra od 18.45 u Beogradskoj areni.
Kaha je do sada zabeležila pet pobeda i tri poraza, a Zvezda ima dva trijumfa i šest neuspeha.
Povezana vest:  Predsednik KK Partizan Nikola Peković podneo ostavku