par cska vujosevic

EVROLIGA

Vujošević: Znao sam da će Fenerbahče pobediti

rener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je večeras da je znao da će Fenerbahče opravdati ulogu favorita protiv Nantera u Francuskoj i na taj način crno-belima omogućiti plasman u Top 16 fazu elitnog takmičenja.
Partizan je izgubio u Beogradu od moskvoskog CSKA sa 73:62, ali je zahvaljujući pobedi Fenerbahčea u Parizu (95:76) zauzeo četvrto mesto u grupi.
-Fenerbehače je bio favorit u Parizu, znao sam da neće dozvoliti seriju poraza, kao i da će Željko na neki način imati dodatnu obavezu. Zahvaljujem mu se na pobedi u Parizu. Plasman u Top 16 je fantastičan uspeh, to je zasluga igrača, posvećeni su i sjajno rade – rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.
On je rekao da će klub videti da pored Milenka Tepića dovede još neko pojačanje za nastavk sezone.
-Ovo diže motiv timu i klubu. Ne mogu da osetim adekvatnu dozu sreće što smo prošli u Top 16, a nismo se kvalifikovali za Evrokup. Mislim da ćemo igarti u Areni, valjda će se pojaviti neki sponzori, koji će vrednovati rezultate. Treba biti dobar plivač u hladnoj i mutnoj void – poručio je Vujošević.
Trener crno-belih istakao je da je CSKA zasluženo večeras došao do pobede.
-Imali smo kvalitetnog rivala sa ogromnim budžetom. Bili su motivisani i agresivniji, zasluženo su pobedili. Zadovoljan sam borbenošću mog tima, mada možemo bolje. Lovernj i Bogdanović su isceđeni, jer igraju više od planiranog. CSKA sa pravom želi trofej, imaju dobar tim i trenera i ovde su bili favorite – zaključio je Vujošević.

Povezana vest:  Zvezda bez poraza završila polusezonu u Jadranskoj ligi