dejan radonjic teren

Radonjić: Cilj je da prođemo u osminu finala Evrokupa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je cilj crveno-belih da prođu u osminu finala Evrokupa. Zveda će u L grupi LAST 32 faze Evrokupa igrati protiv Bilbaa, Panioniosa i Nižnjeg iz Novgoroda.
-Grupa u Evrokupu je specifična i biće jako naporno igrati u kratkom roku šest utakmica. Cilje je da prođemo dalje. Bilbao je prošlogodišnji finalista Evrokupa i sutra imamo priliku da uživamo u lepoj košarkaškoj predstavi. Svaki meč je bitan jer se greške teško ispravljaju – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir. 
On je dodao da očekuje maksimalnu podršku navijača u prvom kolu kada crveno-beli dočekuju Bilbao.
-Loše su krenuli u španskom prvenstvu, ali su kasnije pobedama nad Barselonom i Laboralom podigli formu. Igraju dobro kod kuće i na strani, i zato moramo da budemo skoncentrisani svih 40 minuta ako želimo da pobedimo. Okosnica tima su Raul Lopez, Rodžer Grimau i Aleks Mumbru, talentovan Prilepić i Bertans. Dobro šutiraju za tri poena – rekao je Radonjić.
Trener Zvezde naglasio je da je svestan da se njegova ekipa nalazi u užem krugu kandidata za osvajanje Evrokupa.
-Mislim da smo u užem izboru za osvajanje Evrokupa, ali ima još kvalitetnih timova poput Uniksa, Himkija i Banvita. Ne želim unapred da gledam, hoću da idemo korak po korak – poručio je Radonjić. 
Utakmica između Crvene zvezde i Bilbaa na programu je sutra od 19.15 sati u hali Pionir.

Povezana vest:  Kraj sezone za Karmela Entonija