LogoKoracKup

Grad izdvojio 1,5 miliona dinara za finalni turnir Kupa

Sekretarijat za sport i omladinu Beograda izdvojio je oko 1,5 miliona dinara za organizaciju finalnog turnira košarkaškog Kupa Radivoja Koraća, saopšteno je danas. Kako se navodi, pokrovitelj takmičenja je Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, koji je izdvojio oko 1,5 miliona dinara za obezbeđenje termina treninga ekipa i utakmica. 
-Zahvaljujem Privremenom organu grada Beograda što je imao sluha za ovo izuzetno važno takmičenje i u veoma teško vreme izdvojio znatna sredstva za njegovo održavanje. Očekujemo veliki spektakl za više od 30.000 posetilaca, koji će biti i odlična promocija Beograda i sporta u našem gradu – rekao je gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak. 
Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 6. do 9. Februara u hali Pionir. 
-Želimo svim učesnicima da uspešno brane boje svog kluba i apelujemo na navijače da fer i sportski navijaju, kako bismo ovajž praznik košarke ispratili na veličanstven način – dodao je Gak. 
Učesnici finalnog turnira su pet klubova iz Beograda a?? branilac trofeja Crvena zvezda, Partizan, Mega vizura, OKK Beograd i FMP, kao i Radnički iz Kragujevca, Crnokosa iz Kosjerića i Borac iz Čačka. 

Povezana vest:  SP JUNIORI, Juniori sutra protiv Litvanije