radonjic kup

KUP KORAĆA 2014

Radonjić: Uradili smo ono što smo planirali

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa sprovela sve ideje u večerašnjoj pobedi nad Borcem u Kupu Radivoja Koraća. 
-Sproveli smo ideje do kraja i uradili ono što smo planirali. Minutaža određenih igrača je očekivano bila velika. Čekamo protivnika i spremamo se za sledeći duel – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Beogradu. 
Zvezda je u hali Pionir pobedila Borac sa 81:62 i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Radonjić nije želeo da prokomentariše da li je sve osim osvajanja Kupa neuspeh. 
-Gledamo samo narednog protivnika, želja je da odemo do kraja, ali nas čeka mnogo posla, nema mesta i prostora za ispravku. Svi su veoma motivisani i videćemo kakav će rezultat da bude – kazao je Radonjić. 
Prema njegovim rečima, u Kupu nema favorita i iznenađenja su moguća. Centar Zvezde Boban Marjanović rekao je da je njegova ekipa igrala jako dobro. 
-Borac se dobro borio, a mi smo zasluženo dobili. Igrali smo dobro I ovako treba da nastavimo kako smo igrali u odbrani. Biće sve kako treba – rekao je Marjanović. 
Crveno-beli će u polufinalu igrati protiv pobednika duela između Radničkog i OKK Beograda. 

Povezana vest:  Klivlend uzvratio i ubedljivo savladao Golden Stejt