dejan milojevic kup

KUP KORAĆA 2014

Milojević: Igrali smo koliko je bilo potrebno

Trener košarkaša Mega Vizure Đean Milojević rekao je da je zadovoljan plasmanom u polufinale Kupa Radivoja Koraća i da je njegov tim večeras igrao koliko je bilo potrebno da pobedi Crnokosu. 
-Zadovoljan sam pobedom. Igrali smo taman koliko je bilo dovoljno za pobedu. Crnokosa je pokazala da je kvalitetna ekipa i da su zasluženo u vrhu. Kad god smo mi bili opušteniji, oni su igrali odlično, ali kada god smo mi zaigrali snažnije, videla se razlika u kvalitetu – rekao je Milojević novinarima posle utakmice. 
Mega je u beogradskoj hali Pionir pobedila Crnokosu sa 88:76 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća. Protivnik tima iz Zemuna biće FMP, koji je ranije danas izbacio Partizan. 
-To je slična ekipa kao Crnokosa. Jako nezgodna, sa samo jednim pravim centrom, svi su šuteri. Realno je da smo favoriti i kvalitetniji, ali da bismo to pokazali, moramo da odigramo maksimalno angažovano – rekao je Milojević. 
Trener Crnokose Blagoje Ivić kazao je da je ovo maksimum njegove ekipa. 
-Ne treba mnogo pametovati. Mega je na svakoj poziciji mnogo kvalitetnija… Znali smo to. Ne mogu da kažem da su igrali nešto kvalitetnije od nas. Mi smo u trećoj četvrtini imali rezultatski priključak, ali smo bili brzopleti, a onda primili i dve trojke. Posle toga nismo imali snage, ipak je to mnogo kvalitetnija ekipa. Pokušali smo, dali smo svoj maksimum i ovo jeste naš maksimum – rekao je Ivić. 

Povezana vest:  Vujošević: Zadovoljan sam, još smo u trci