milenko tepic

Tepić: Ne možemo da obećamo iznenađenje u Madridu

Košarkaš Partizana Milenko Tepić rekao je danas da je svestan snage i kvaliteta madridskog Reala, ali da to ne znači da će se njegov tim unapred predati u glavnom gradu Španije.
-Zaista bi mnogo bilo obećavati pobedu i neko iznenađenje te vrste s obzirom na celu situaciju i kod nas i kod njih. Naravno to ne znači da idemo tamo da se predamo, nego da odigramo jedan dobar meč, sa kojim ćemo nadam se na kraju svi biti zadovoljni, kako god se bude završilo – rekao je Tepić za klupski sajt.
On se nada da će crno-beli odigrati dobru utakmicu i pokušati da pruže otpor Madriđanima, koji su ove sezone doživeli samo jedan poraz.
-Gostujemo jednoj od najboljih, ako ne i najboljoj evropskoj ekipi u ovom momentu, to njihovi rezultati, forma i način igre trenutno pokazuju. Ne možemo sebi da stvaramo imperativ pobede, ali mislim da to treba da bude za nas jedan veliki izazov, da vidimo gde smo i koliko možemo protiv jedne takve ekipe – istakao je Tepić.
Real trenutno sa moskovskim CSKA deli prvo mesto na tabeli sa skorom 6-1, dok se Partizan nalazi na pretposlednjem mestu sa učinkom 1-6. Utakmica 8. kola Top 16 faze Evrolige Real – Partizan na programu je u petak od 20.45 u Madridu.

Povezana vest:  Dušan Bulut brani titulu najspektakularnijeg igrača sezone na svetskom 3x3 turu