dejan radonjic cz ljietvos

Radonjić zadovoljan rezultatom

Trener košaraša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan sa večerašnjih šest poena prednosti pred revanš susret sa Lijetuvos Ritasom. 
-Loše smo počeli, dozvolili protivniku da iskoristi svoje kvalitete. Posle toga smo napravili značajan iskorak, došli do igre I prednosti, ali smo je početnički izgubili. Zadovoljan sam zbog rezultata, pobeda je jako bitna – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u hali Pionir. 
Zvezda je kao domaćin pobedila Lijetuvos Ritas sa 88:82 u prvoj utakmici osmine finala Evrokupa. Radonjić je istakao da je ponosan jer je njegova ekipa imala četiri juniora u timu protiv litvanskog tima. 
-Evidentno je da kod pojedinih igrača iskustvo predstavlja problem, ali njihova energija je za pohvalu. Ovo je dobra škola, posebno za igrače koji su prvi put osetili da se na ovakav način igra protiv izuzetnog protivnika – kazao je Radonjić. 
Košarkaš Zvezde Demarkus Nelson rekao je da je utakmica bila teška.
-Protivnik je veoma ozbiljan, teško je pobediti ih tri puta zaredom. Jaka odbrana nam je omogućila dobru igru u napadu. Vodili smo i više od 10 razlike, ali su oni uspeli da smanje, borili su se do kraja I mislim da će nam u Litvaniji biti veoma teško – rekao je Nelson.
Revanš će se igrati za nedelju dana u Vilnjusu. 

Povezana vest:  Ćurčić: Pratimo kandidate za reprezentaciju