navijaci zvezda derbi

KK Zvezda: Besplatno za dame protiv Krke

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu 8. marta od 21 sat u dvorani Pionir igraju meč 23. kola protiv Krke. S obzirom da se meč sa ekipom iz Novog Mesta iga na Dan žena, KK Crvena zvezda Telekom je odlučio da svim pripadnicama lepšeg pola omogući besplatan ulaz (parter i tribine).

Povezana vest:  Lovernj: Bolje se osećam u Srbiji nego u Francuskoj

Prema istraživanjima koja su obavljena tokom prošle sezone 23 odsto publike koja u Pioniru prati utakmice KK Crvena zvezda je ženskog pola i ovaj poklon predstavlja mali znak pažnje za sve devojke i žene koje vole i zdušno podržavaju Crvenu zvezdu. Ovim putem pozivamo sve dame da dođu na utakmicu i praznik posvećen njima provedu uz crveno-bele košarkaše.

Povezana vest:  Uspeh koji se dugo čekao

Pripadnici jačeg pola karte za ovu utakmicu će moći da kupe već od petka 7. marta na svim prodajnim mestima Eventima (Dom omladine, Bilet centar, TC Ušće, Kombank arena i još 150 prodajnih mesta širom Srbije). Takođe, ulaznice će se prodavati i na dan utakmice na blagajni dvorane Pionir od 17 sati pa sve do poečtka meča.

Povezana vest:  Čović: Evroligine pohvale Zvezdi

Karte za tribine koštaju 300, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 1000, a za ložu 1500 dinara. Cena ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) je 5000 dinara.