Jordan Classic kampJORDAN KAMP OKUPLJA NAJVEĆE TALENTE

Kompanija Nike, sa svojim brendom Jordan, najavila je osmi po redu, Jordan Classic internacionalni košarkaški kamp, koji će se od 7. do 9. marta, održati u Barseloni. Cilj ovog košarkaškog kampa je otkrivanje najvećih mladih, evropskih talenata koji će, poslednjeg dana kampa, međusobno odigrati i All-Star utakmicu i to u čuvenoj Blaugrani, dvorani u kojoj nastupaju prvotimci Barselone.
Ovogodišnji Jordan Classic košarkaški kamp okupiće 40 najtalentovanijih mladih košarkaša Evrope. Nakon zajedničkog treniranja i odigravanja All-Star utakmice, najboljih deset će rezervisati kartu za Njujork, gde će se, tokom aprila, priključiti najboljim vršnjacima iz ostatka sveta i trenirati sa najkvalitetnijim američkim trenerima.
Srpsku košarku predstavljaće supertalentovani mladi igrači, Miloš Glišić iz Partizana i dvojac iz Crvene zvezde, Boriša Simanić i Aleksandar Aranitović. Pored njih, Ognjen Čarapić će predstavljati Crnu Goru, Amar Gegić Bosnu i Hercegovinu, a Nenad Dimitrijević Makedoniju.
Do sada su kroz Jordan Classic internacionalni košarkaški kamp prošle i NBA zvezde poput Lebrona Dzejmsa, Karmela Entonija, Kevina Djurenta, Kajrija Irvinga, Krisa Pola, Blejka Grifina i mnogih drugih.

Povezana vest:  NBA VESTI, Kirilenko napušta Minesotu